Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

5 to 9 Renewed

Transforming a house built between the wars into a home that reflects modern day lifestyles, existing rooms were reorganised, opened up and filled with natural light.

Barriers between outside and inside spaces were dissolved with the realignment of the rear of the building and installation of fully glazed sliding screen doors leading into the garden. Floor planes from the house were extended into the garden and new garden walls erected to create a new outdoor room linked with the inside.
 
Simple lines and a lightness of touch create a spatial quality that lifts the spirit and refreshes the body after the travails of 9 to 5.  The new spaces provide the owners with a canvas for private retreat, entertaining or play.