Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Repositioning – Buro Centrum

A strategic masterplan to address the decline of this existing shopping centre that had suffered piecemeal development and was losing customers to a new competing centre.

Whilst the centre enjoyed a strong footfall, navigation was confusing and the centre lacked cohesion and identity.

The integrated design built on its core assets improving connectivity and the mall environments in an economic manner whilst improving the shopping experience. New anchor tenants were strategically planned to increase footfall and critical mass.

New multi-screened cinema and complimentary leisure attractions, improved car parking and a new brand image raised the centre’s profile making it a destination of choice.